Klipklub

Címkék: timo maas rem klipklub

2008.12.09. 20:40

Valahol a múlt ködében, még áprilisban próbáltam egy videós blogot elindítani, ahova a kedvenc klipjeimet akartam feltölteni. Persze fontosabb elfoglaltságaim miatt rövid idő alatt befulladt az egész, de legalább feltöltöttem pár jó klipet.

Mert amúgy annyira utálom mikor nézek valami oldalt, belinkelnek egy videót, és az már nem létezik, törölték jogi aggályok miatt, a feltöltő unta meg vagy nem tudom. Én ezért mindent megpróbálok magamnak feltölteni. Így ha valami jogi probléma lesz velem, akkor törlik az összes videómat, finito. És nem az lesz hogy egyik van, másik már nincs.

A régen feltöltöttekből itt a jelenlegi hangulatomhoz leginkább illő. Mert imádom a jól megtervezett klipeket, amit nem csak egy háttér előtt vesznek és a banda játszik. Legyen történet, kéremszépen. Audiovizuális élményorgia!

Szóval itt van Timo Maas - First Day c. klipje, az oda-vissza játszott áll-leejtés. Ennél is van jobb a kategóriában, igaz hirtelen csak az REM - Imagination Of Life-ja jut eszembe. Utóbbi nincs meg, így nem tudom saját magamtól belinkelni, de amint sikerül összegereblyézni a videót feltöltöm a saját bloghu-s videótáramba, és onnan ide.

Klipek a tovább után!

Tehát először Timo Maas...

 

...Aztán REM!

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr85813793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása