Jarre zenéjét úgy 3-4 éve hallgattam igazán intenzíven, manapság csak néha kerül elő, de nem véletlenül. Igazi zeneszerző, simán felvesi a versenyt a nagy klasszikusokkal is. Anyi a különbség hogy ő nem a konvencionális hangszereket használ hanem az elektronika alkotta csodái segítségével állít elp mennyei muzsikát. Először persze én is a rádióban játszott slágereit ismertem, de több, itthon kevésbé ismert szerzemény, vagy tétel is felkeltette az érdeklődésem.

Az album viszonylag friss, 1197-es "Oxygen 7-13" c. albumról való, ami a klipet elnézve főleg furcsa. Inkább olyan nyolcvanasévek-kompatibilisnek tűnik az egész, de úgy látszik '97-ben még nem futotta jobbra gagyi-3D-nél.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr9893819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása