Important Things With Demetri Martin

Címkék: idézet

2009.03.09. 10:48

Rákaptam erre a standup-szerű cuccra, a Junkiek ajánlották, és hát tényleg jó. Érdekes humora van a srácnak, sokszor csak úgy simán mosolygok, de van egy két jobb beszólása ami teljesen kész. Most még csak a negyedik résznél jár az egész, így még semennyire nem fáradt vagy ilyesmi. Mármint a viccek, mert a fickó azért olyan mint aki mindig álmos, vagy nem tudom.

Mindenesetre itt van tőle pár jóféle vicc, beszólás, élvezzétek.

1x01:

"I was in a building and a door and it said: this door must remain close at all time. I was like: Dude, you're thinking of a wall."

"Egy épületben voltam, ott volt egy ajtó és rajta valami írás: Ennek az ajtónak mindig bezárva kell lennie! Én meg: Haver, te egy falra gondolsz."

1x02:

"I don't have any superpowers. The closest thing I have that I'm invisible for bartenders."

"Nincsenek szuperképességeim. A legközelebbi dolog ehhez az, hogy láhatatlan vagyok a pultosoknak."

1x03:

"Raising your voice - the next best thing to being right."

"A hangerőd megemelése - a második legjobb dolog azután, ha igazad van."

"Statues are wonderfull. Shows us how great people would look like, if bird shit all over them."

"A szobrok nagyszerűek. Megmutatja hogy néznének ki a nagy emberek, ha telesz*rnák őket a madarak."

1x04:

"My friend paid 700 dollar for a couch that turns into a bed. I was like dude, you're wasting your money. Every couch turns into a bed. Just gonna lie on it longways. If you drink enough beer, everything turns into a bed. Little more makes everything a toilet."

"A haverom 700 dollárt fizetett egy kanapéért, amit ki lehet húzni ágynak. Én meg mondom, haver, ablakon kidobott pénz. Mindegyik kanapé ággyá változtatható. Csak feküdj rá hosszában. Ha elég sört iszol, bármiből lehet ágy. Egy kicsivel több sör, és mindenből toalett lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr30989983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása