RESTART - ÉlményOrgia Blog 2.0

Címkék: hírek msn

2009.10.25. 11:51

Változtatni kell, mert változni mindig szükséges.

Az első változás az lesz, hogy újra lesznek bejegyzések. Remélem minnél több!

A másik, hogy a tematika átalakul. Igazából a régi már az elejétől kezdve nyűgös volt, de tetszett, és csináltam, amíg kedvem volt hozzá. Most azért lesz más picit, mert olyan dolgokat írok meg, amik abban a pillanatban érdekelnek, így nincs az hogy valami érdekelt régen, rovat volt belőle, most meg már hidegen hagy. Úgyhogy sokféle bejegyzés lesz.

A lényeg, hogy megörökítsem legfőképpen magamnak a gondolatokat, történéseket, észrevételeket. Elraktározva a későbbi, ingerszegényebb évekre. Emellett ott vannak persze az MSN beszélgetések is, de azok inkább a személyesebb dolgok megörökítésére szolgálnak. Sokkal konkrétabban mint itt, és más témákat felölelve. Remélem élvezetes lesz a kettőt együtt olvasni sok-sok évvel később is.

És csak hogy tisztázzuk, ez egy blog TorrenteXY-ról, TorrenteXY írásában, TorrenteXY-nak szánva. Semmi cél nincs, saját magam szórakoztatására készül. Esetleg másokéra is.

Pacsi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr661473574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása