Így kora reggel jól fog esni egy kis zúzás, régi nagy kedvencemet tisztelhetjük a napi alanyban. Emlékeim szerint a '90-es évek közepén volt nagy sláger, videó/zeneszerető fiatalságom egyik legkorábbi élménye. Tényleg az elsők közt volt amikor elkezdtem klipeket nézni, persze akkor még nem volt zenecsatorna. Emlékeim szerint "Msat" volt a neve az első magyar Pro7Sat1-csoportos csatonának, ennek az utódja a Viasat3. Ott ment ilyen pár órás klipszavazós műsor, és elég sokat kérték ezt a dalt. 

Az 1994-es Music For The Jilted Generation című albumról való, és részben feldolgozás. Legalábbis az eredeti dal, Kelly Charles "You're No Good For Me"-nak csak a refrénje maradt meg, a zene új, tehát nem beszélhetünk igazából kopi-pésztről. Liam Howlett, a banda zenei atyja kicsit túl popposnak találta dalt, de végülis feldolgozta, és én ennek csak örülni tudok! Egyébként a szám legjobb helyezése a 4. volt az angol eladási listákon. 

 

A tovább után a dalszöveg!

Come on, who can, who can, can hear the bass drum? (Distorted)
Come on, who can, who can, can hear the bass drum?

You’re no good for me
I don’t need nobody
Don’t need no-one
That’s no good for me

You’re no good for me
I don’t need nobody
Don’t need no-one
That’s no good for me

You’re no good for me
I don’t need nobody
Don’t need no-one
That’s no good for me

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr28885828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása