Új év, fogadalmak epizód 2.

Címkék: hírek

2009.01.02. 19:53

Na, hát ezévre három új fogadalmat tettem ,amiből jelenleg 0-t(nulla!) tartok be! :)

Az első hogy minden nap sportolok, ha már van laptopom, rajta meg valami mozgáskultúra, meg karácsonykor a fa alá véletlenül beesett egy szobabicikli. Hiába van most már fagy, hó, savaseső, de a taft... szóval bármikor le tudok kerekezni egy órácskát, közben meg valami iszonyatjó filmet/sorozatot sasolok, csak így nehezebben tudok beszélgetéseket jegyezni.

A sport mellett váltok kicsit könnyebb kajákra, most mindig lesz a szobában legalább 4 kg gyümölcs, hogy ha 2 napig nem hagynám el a barlangomat, akkor is legyen táplálék, és ne kelljen ráfanyalodnom az abáltszalonnás-csülkös-zsírburgerre.

A harmadik ugye a blog lenne, a napi két poszttal, ez ma minden valószínűség szerint összejön, de meglátjuk a jövőt. Mindenesetre van még a videós-tarsolyban vagy 10 poszt legalább, meg most hétvégén előre megírok legalább ötöt.

 

Na ennyi elég belőlem, jöhetnek inkább az élménydús beszámolók olyan dolgokról, amik jók nekem.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr36853915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása