Talán ezt is érdemes rögzíteni magamnak, az utókornak, hogy mostanság milyen oldalakat olvasgatok. Talán aki olvassa a blogot, az is találhat pár gyöngyszemet. Nem lesz teljes a lista, mivel természetesen vannak nem publikus oldalak amiken fent vagyok. Ez van.

Először is kitérnék a linkgyűjteményemre. Nem tudom, van-e hivatalosan ilyen program, ezt csak egy egyszerű táblázat-képek-linkek oldal. Igazából úgy működik, hogy a képre kattintva megjelnik az adott oldal. Nem kell folyton kedvenceket lementeni, és saját magának beállíthatja az ember, mit hova rak. Nekem a bal felső sarokba centralizálódik a netezésem legnagyobb része, kb. ott tanyáznak azok az oldalak amiket naponta nézek. Emellett próbálok tematikus csoportokat kialakítani, van moziblokk, tv-csatorna blokk, stb. Folyamatosan optimalizálom, új oldalak kerülnek fel és le, ahogy az ízlésem, és a prioritások változnak. Egyébként 90x90 pixeles, saját, painttel összeeszkábált képek vannak, de most változtatni szeretnék majd, 100p széles és 50p magas képekre. Ugyanis a legtöbb oldal logója fektetett téglalap alakú inkább. A sok sg.hu pedig a privát oldalakat fedi, van belőlük bőven. Talán kipróbálható verziót is felteszek, de az macerásabb mint egy printscreen kép. :D

Ja még annyi érdekesség, hogy több oldalnak már megváltozott a logója(pl. vipmail, filmbuzi), és van aminek sose volt ez a logója(pl. deviantart, rossz pc játékok)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyorgia.blog.hu/api/trackback/id/tr841482132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása